top of page

Kriidiku teekond tootmisest sinu juurde koju

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas Kriidik saab oma kuju, värvi ja augud pähe?

Selleks, et Kriidik jõuaks kliendi juurde koju peab ta läbima mitmeid etappe. Kriidiku unikaalne kuju lõigatakse välja vineerijääkidest Tallinnas meie koostöö partneri juures , mis muidu lihtsalt ära visatakse. Seal saab Kriidik nii oma kuju kui ka augud juuste jaoks.


Kui Kriidik lõpuks Pärnu meie Pesapuu keskusesse jõuab lihvitakse ja värvitakse Kriidik meie tublide tööpraktikantide poolt ära.

Kriidiku tootmine ja ostmine pakub keskmiselt pea 10 inimesele MTÜ Pesapuus tööd, kes saavad vahepeatusena keskuses, turvalises ja mõistvas keskkonnas, harjuda taas töötamisega ja töörutiiniga.

Tänu Kriidiku toodangule on mitmeid inimesi leidnud endale päris töökoha. Ka brändi muud tooted nagu oapallid, klotsid ja riided valmivad nende imeliste inimeste käte vahel kohapeal keskuses. Igasse tootesse on investeeritud aega, armastust ja kvaliteeti.


Kui Kriidik on lihvitud ja väritud jäetakse nad rippudes kuivama ja peale kuivamist vaadatakse valvsa pilguga üle, kas Kriidik läbib kvaliteedi kontrolli või mitte.


Pea kõik materjalid meie toodetes on jõudnud meieni läbi taaskasutuse. Kangad riiete jaoks on taas kasutusele võetud ja riidest kotid tahvelklotside ja oapallide ümber on käsitsi õmmeldud taaskasutaud teksasest.










Samuti jõuavad meie inimesteni Kriidikud, kes vajavad peale pikka ja hoolikat kasutamist uuenduskuuri, mil lihvitakse ja lisatakse Kriidikule uus värvikiht, et ta ka peale mitme aastate pärast kasutamist näeks sama värske ja ilus välja nagu esimesel päeval. Kuidas Kriidik uuenduskuuri saata, saad lugeda täpsemalt siit.


Täname kõiki meie kalleid kliente, kes on seni meie inimestesse, toodetesse ja oma loominuglisemasse õppeprotsessi on investeerinud.

bottom of page